ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η. Παναγιώταρος: «Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα πάει τους υπεύθυνους της τραγωδίας στο Μάτι μέχρι τέλους»

Η. Παναγιώταρος: «Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα πάει τους υπεύθυνους της τραγωδίας στο Μάτι μέχρι τέλους»

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που προωθεί τα “drug spots”.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε αρχικά στην δίωξη που ασκήθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και σε άλλα άτομα ως υπευθύνους της τραγωδίας στο Μάτι, τονίζοντας πως η “Ελληνική Αυγή” θα παρακολουθήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Σημείωσε επίσης πως με την ποινική δίωξη των υπευθύνων αποδείχτηκαν τα όσα ψευδή και παραπλανητικά ισχυρίστηκαν κατά την διάρκεια και μετά την τραγωδία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της λαθραίας μετανάστευσης, αλλά και την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε ως προδοτική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.