ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οριστικά εκτός Κοινοβουλίου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή – Δήλωση του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Οριστικά εκτός Κοινοβουλίου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή – Δήλωση του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Οριστικά εκτός Βουλής τέθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, μετά το δυσμενές αποτέλεσμα των σημερινών εθνικών εκλογών, όπου δεν κατάφερε, οριακά, να φτάσει το όριο του 3% και να εισέλθει εκ νέου στο Κοινοβούλιο.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκπληξη των εκλογών της 7ης Ιουλίου, καθώς μόλις πριν από 42 ημέρες στις 26 Μαΐου είχε επιτύχει ποσοστό 4,9% και είχε εκλέξει δύο ευρωβουλευτές.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απώλεσε το 40% της εκλογικής της ισχύος κι ενώ το «όμορο» κόμμα της Ελληνικής Λύσης έχασε περίπου 0.50% σε απόλυτο ποσοστό σε σχέση με τις ευρωεκλογές άρα δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι πήρε τις ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Πού πήγαν οι ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή σε σχέση με τις ευρωεκλογές; Αγνωστο!

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η οικονομική ασφυξία, η δίκη και η αδυναμία λόγω των δύο πρώτων να ανανεώσει την οργάνωσή της, είχαν κρίσιμα αρνητικές συνέπειες στην προσπάθεια του κόμματος.

Επίσης η αποτυχία των προεκλογικών συζητήσεων για συζεύξεις με άλλα κόμματα, είχε τελικά άκρως αρνητικά αποτελέσματα.

Ο γ.γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος προχώρησε σε σχετική δήλωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qG7s3drFba4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.