ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σήμερα η απολογία του Η.Κασιδιάρη στη δίκη για το θάνατο του Π.Φύσσα – Υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο

Σήμερα η απολογία του Η.Κασιδιάρη στη δίκη για το θάνατο του Π.Φύσσα – Υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο

Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία, για πρώτη φορά, έπειτα από πολύ καιρό, ακροατηρίου από την πλευρά που έχει παραχωρηθεί για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ξεκινά η απολογία του πρώην βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

Είναι η πρώτη φορά που υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχουν έρθει στην ακροαματική διαδικασία μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2017, δηλαδή πριν 2,5 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο Μέγαρο του Εφετείου, προκειμένου να απολογηθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα, ενώ περισσότερα από 30 άτομα βρίσκονται ήδη στην πλευρά του ακροατηρίου που έχει οριστεί να κάθονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που διαμαρτύρονται για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ ενημερώνουν τους πολίτες για την απολογία Κασιδιάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.