ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα επίθεση του ιμάμη «του μίσους» στους 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή: «Είναι συνένοχοι» (βίντεο)

Νέα επίθεση του ιμάμη «του μίσους» στους 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή: «Είναι συνένοχοι» (βίντεο)

Ο Αχμάντ Ελντίν, ιμάμης του παράνομου(;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», είχε το θράσος χθες να αναρτήσει βίντεο στο οποίο επιτίθεται στο Pronews.gr, ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει και επαυξάνει τα λεγόμενά του πρώτου άρθρου μας, καθώς κατηγορεί εκ νέου τους 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Ο κ.Ελντίν στο νέο του βίντεο δηλώνει πως δεν ζήτησε την καταδίκη των 500.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής απλά θεωρεί πως είναι… συνένοχοι.

«Ακριβώς, θεωρώ και το λέω ότι είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι ως ένα σημείο γιατί ψήφισαν ένα κόμμα το οποίο ασκεί βία», λέει συγκεκριμένα, όπως ακριβώς δηλαδή και στο πρώτο του βίντεο που ανάρτησε.

Τι εννοεί δηλαδή ο κ.Ελντίν με το «συνένοχοι»; Δηλαδή τους χαρακτηρίζει εγκληματίες αλλά δεν ζητά την καταδίκη τους, καθώς είναι «γαλαντόμος» και τους «την χαρίζει»;

Όταν χαρακτηρίζεις κάποιον ως συνένοχο εννοείται πως τον εξισώνεις με τον… ένοχο και ζητάς την καταδίκη του, σύμφωνα με τον νόμο.

Οι επιθέσεις εναντίον 500.000 Ελλήνων πολιτών για την επιλογή της ψήφου τους και η λογική της συλλογικής ευθύνης, την οποία δυστυχώς δεν ασπάζεται μόνο ο κ.Ελντίν, είναι ο ορισμός του φασισμού.

Καλό θα ήταν λοιπόν κ.Ελντίν να αφήσει τις επιθέσεις εναντίον του Pronews.gr και να ζητήσει μία συγγνώμη στους 500.000 Έλληνες που προσέβαλε και κατηγόρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.