ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Εμφύλιος» στο ΜέΡΑ25: Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει ο Γ.Βαρουφάκης βουλευτή του

«Εμφύλιος» στο ΜέΡΑ25: Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει ο Γ.Βαρουφάκης βουλευτή του

Εσωκομματικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το ΜεΡΑ25 καθώς ο γενικός γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης ζητά με επιστολή του προς την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος την παραπομπή της βουλευτού Κωνσταντίνας Αδάμου στο πειθαρχικό για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει στην επιστολή του:

«Παρακαλώ όπως συμπεριληφθεί στην Ημερήσια Διάταξη της σημερινής συνεδρίας μας η πρότασή μου να εισηγηθούμε στην Κεντρική Επιτροπή την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, της βουλεύτριας Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνας Αδάμου, με επιχειρηματολογία που θα καταθέσω.

Με αυτή την εισήγηση θα επιβεβαιώσουμε, άλλη μια φορά, ότι το ΜέΡΑ25 θέτει τις αρχές μας, ηθικές και πολιτικές, πάνω από οποιοδήποτε «πολιτικό κόστος» και ότι όλα τα μέλη μας, ανεξάρτητα αξιώματος, έχουμε την ίδια υποχρέωση να τηρούμε τις αξίες που μας έφεραν κοντά.

Το ΜέΡΑ25 δυναμώνει καθημερινά επειδή όλο και περισσότεροι πολίτες διαπιστώνουν ότι ιδρύθηκε για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους τηρώντας, όλες και όλοι μας, την βασική αυτή δέσμευση.

Γιάνης Βαρουφάκης, Γραμματέας του ΜέΡΑ25».

Έως αυτή την στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι παραπομπής της κυρίας Αδάμου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ανακοίνωση από την ίδια εντός της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.