ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜέΡΑ25: «Υποκριτική συγγνώμη του πρωθυπουργού»

ΜέΡΑ25: «Υποκριτική συγγνώμη του πρωθυπουργού»

Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του, με την οποία σχολιάζει το σημερινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει λόγο για «υποκριτική συγγνώμη» του πρωθυπουργού.

Το ΜεΡΑ25 αναφέρει ότι «ακούμε ήδη τους ιμάντες των φρεσκομπουκωμένων ΜΜΕ της λίστας Πέτσα και τα πληκτρολόγια των διαδικτυακών στρατών, να δουλεύουν διπλοβάρδια για να φιλοτεχνήσουν το Μεγαλείο του Ηγέτη που ζήτησε Συγγνώμη θαρρετά και υπεύθυνα».

«Ίσως δυσκολευτούν λίγο», προσθέτει, «στο «γιατί χρωστούσε συγγνώμη ο Ηγέτης, αφού στο υπόλοιπο διάγγελμά του, ο ίδιος έπλεκε το εγκώμιο της αποτελεσματικής διαχείρισης μπροστά στις Αλόγιστες Δυνάμεις της Φύσης, αλλά ας κάνουν κάτι κι αυτοί για να δικαιολογήσουν και τα εκατομμύρια που τους παρέχονται αφειδώς».

Το ΜέΡΑ 25 υποστηρίζει ότι «οι πολίτες έχουν αυτή τη στιγμή άλλες προτεραιότητες από την προσπάθεια ενός Γυμνού Βασιλιά να σώσει επικοινωνιακά όσα η κυβέρνησή του δεν έσωσε στο ‘πεδίο’ εστιάζοντας στις εκκενώσεις και τις απομακρύνσεις, (χωρίς όμως να αναλάβει καμία ευθύνη για την ανεπάρκεια των μέσων και του προσωπικού της πυροπροστασίας – δασοπροστασίας)».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 σημειώνει ότι «διαβεβαιώνουμε τον πρωθυπουργό της Επικοινωνίας, ότι το φιλοδώρημα που τόλμησε να τους υποσχεθεί, δεν θα ανακόψει στο ελάχιστο την συσσωρευμένη οργή τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.