Γ. Βαρουφάκης: Έκανε περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ

Γ. Βαρουφάκης: Έκανε περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ

Περιοδεία στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και μέλη του κόμματος.

Ο κ. Βαρουφάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα 2 και 3 όπου «χτυπά η καρδιά» της επιχειρηματικότητας και συνομίλησε με εκπροσώπους των επιμελητηρίων Δωδεκανήσου, Κιλκίς, Πρέβεζας, Καστοριάς και Χίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο 16 όπου συνομίλησε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Σερρών και εταιρειών της περιοχής που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, όπως βουβαλίσιο παγωτό και κρέας και προϊόντα προστιθέμενης αξίας από την περιοχή των Σερρών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στο περίπτερο 12, το Digital Greece, όπου ενημερώθηκε για το έργο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τον επιστημονικά υπεύθυνο της ακαδημίας καθηγητή Νικόλαο Φαχαντίδη και σε άλλα stands είδε καινοτόμα ερευνητικά πρότζεκτ που ήδη «τρέχουν» με στόχο τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων.

Στο περίπτερο 13 όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, ο κ. Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το έργο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και αεροδιαστημικής, ενώ στους υπαίθριους χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου, συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.