ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση Γ.Αγγελοπούλου με Γ.Βαρουφάκη για το «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση Γ.Αγγελοπούλου με Γ.Βαρουφάκη για το «Ελλάδα 2021»

Μπορεί ο Γιάνης Βρουφάκης να δηλώνει μαρξιστής αλλά ποτέ δεν έκρυψε την άνεσή του να κινείται εντός των σαλονιών του… «κεφαλαίου».

Τις δικές του προτάσεις για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 θα καταθέσει το ΜέΡΑ25, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Το ΜέΡΑ 25 «μετά από σοβαρή, καλόπιστη, μελέτη των προτάσεων τής υπό την κ. Αγγελοπούλου επιτροπής, δεσμεύεται να καταθέσει τις δικές του προτάσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, μετά την σημερινή συνάντηση της προέδρου της Επιτροπής διοργάνωσης της επετείου της Επανάστασης του 1821 με τον γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι προτάσεις αυτές, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25, «δεν μπορούν να μη λάβουν υπόψη ότι, δυστυχώς, η διακοσιοστή επέτειος της μεγάλης εξέγερσης που συγκλόνισε την Ευρώπη, βρίσκει την πατρίδα μας σε ένα νέο ιδιότυπο καθεστώς Χρεοδουλοπαροικίας εντός μιας Ευρώπης που αποδομείται όσο χώρες όπως η Ελλάδα ασφυκτιούν».

Κατά τη συνάντηση, η κ. Αγγελοπούλου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εξέθεσε «τις σκέψεις της και τον προβληματισμό της για τον βέλτιστο τρόπο με τον οποίο, 200 χρόνια από την απαρχή του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορέσουμε, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, να αναστοχαστούμε τους αγώνες, τις επιτυχίες, τις ήττες και, γενικότερα, το παρελθόν και μέλλον του ελληνισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βαρουφάκης, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση, ευχαρίστησε τη Γιάννα Αγγελοπούλου, «εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εναντίωσή της σε “ενιαίο αφήγημα” τόσο για την Επανάσταση του 1821 όσο και την Ιστορία του Ελληνικού Κράτους, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις σκέψεις της στα μέλη, την Πολιτική Γραμματεία και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.