ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Βαρουφάκης: Συνάντηση με τον Οικ.Πατριάρχη στην Κων/πολη

Γ.Βαρουφάκης: Συνάντηση με τον Οικ.Πατριάρχη στην Κων/πολη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφτηκε σήμερα το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού κόμματος της Ελλάδος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, επισκέφθηκε σήμερα, 16 Δεκεμβρίου, με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ο κ.Βαρουφάκης, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του, κυρία Δανάη Στράτου, και από συνεργάτες του, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συναντήσεώς τους συζήτησαν επίκαιρα θέματα, και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ενημέρωσε τον Παναγιώτατο για τις δραστηριότητες του πανευρωπαϊκού φορέα DiEM25, καθώς και για τις ομιλίες που πραγματοποίησε σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Πόλεως.

Ο Πατριάρχης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον κ.Βαρουφάκη για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο του διορθοδόξου, διαχριστιανικού, αλλά και του διαπολιτισμικού διαλόγου, ο οποίος έχει ως στόχο την προώθηση της ειρηνικής συνυπάρξεως, της αλληλεγγύης και της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των λαών στον κόσμο. Επίσης, αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την Ομογένεια της Πόλης και γενικότερα τους Ορθοδόξους πιστούς στην Τουρκία.

Ο κ.Βαρουφάκης, κατόπιν προσκλήσεως του Πατριάρχου, παρακάθησε στην Πατριαρχική τράπεζα.

Ακολούθως, μαζί με την σύζυγό του και τους συνεργάτες του, επισκέφθηκαν τον Πατριαρχικό Ναό και ενημερώθηκαν για την ιστορία και τα ιερά κειμήλια που φυλάσσονται σε αυτόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.