ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜέΡΑ25: Ο Γ.Βαρουφάκης απαντά στις καταγγελίες στελεχών – «Αν έχουν πρόβλημα φεύγω αν το αποφασίσει το 50% συν 1»

ΜέΡΑ25: Ο Γ.Βαρουφάκης απαντά στις καταγγελίες στελεχών – «Αν έχουν πρόβλημα φεύγω αν το αποφασίσει το 50% συν 1»

Τις αποχωρήσεις των στελεχών του ΜεΡΑ 25 που συνοδεύτηκαν από καταγγελίες σε βάρος του κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη το καταστατικό προβλέπει ανακλητότητα και κληρωτά μέλη στο συνέδριο.

«Από τους 1.500 οι 600 σύνεδροι θα είναι κληρωτοί. Ανακλητότητα: Εάν τα μέλη του κόμματος είχαν πρόβλημα με μένα ή με κάποιο όργανο με 50% +1 των ψήφων έχεις φύγει σε πραγματικό χρόνο» είπε στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι στελέχη του ΜεΡΑ25 κατήγγειλαν ότι «τη δεδομένη στιγμή κρατά ένα κόμμα με μία κατ’επίφαση αμεσοδημοκρατία, που στην πράξη δεν υπάρχει» προσθέτοντας ότι «μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της {…} Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος. Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε, μάλιστα, ότι «το ξέρετε ότι μέσα στην διευρυμένη πολιτική γραμματεία του κόμματος είμαι συχνά μειοψηφία;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει την φωτογραφία του με την Δανάη Στράτου κατά την επιστροφή τους από την Κέρκυρα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «το να είσαι αριστερός και μίζερος είναι μακριά από μένα. Οι μεγαλύτεροι επαναστάτες και στην ελληνική επανάσταση και στη γαλλική επανάσταση δεν ήταν αναγκαστικά άνθρωποι που δεν είχαν στο ήλιο μοίρα. Ήταν πολλές φορές άνθρωποι που παράτησαν την Dolce Vita».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.