ΜέΡΑ25: «Η χώρα έχει ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που οδηγεί που την οδηγεί σε εποχές 2009»

ΜέΡΑ25: «Η χώρα έχει ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που οδηγεί που την οδηγεί σε εποχές 2009»

Με δήλωση του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία του κρατικού Προϋπολογισμού, που δείχνουν μια «μαύρη» τρύπα 4 δις ευρώ.

Την ελπίδα «τα στοιχεία του ελλείμματος του κρατικού Προϋπολογισμού για το α’ εξάμηνο του 2020, να μην προσγειώσουν απότομα τον κ. Μητσοτάκη που τελευταία ‘σουλατσάρει’ με ελικόπτερα του στρατού για να προλάβει τις ‘υποχρεώσεις’ του», διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Η κυβέρνηση που έχει ποντάρει τα πάντα σε ένα ταμείο δήθεν ανάκαμψης όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «δεν συζητάνε τόσο καιρό για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που οδηγεί την χώρα μας σε εποχές του 2009 και το οποίο καιρό τώρα έχει επισημάνει στην κυβέρνηση ο γραμματέας του ΜέΡΑ25».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25, «όσο και να κρύβεται ο κ. Σταϊκούρας, όσο και να το αποφεύγει ο κ. Μητσοτάκης, η πραγματική συζήτηση αφορά την υπογραφή τους στο κοινό ανακοινωθέν της 11ης Ιουνίου για πλεονάσματα από το 2021 και τον τρόπο διαχείρισης αυτού του τεράστιου ελλείμματος αφ’ ης στιγμής είπαν κι αυτοί ένα ‘γενναιόδωρο’ ναι σε όλα στις Βρυξέλλες και απεμπόλησαν το βέτο και το ευρωομόλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.