ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επικρίσεις του ΜΕΡΑ25 κατά Τσίπρα: «Αυτά που είπε είναι σε αντίφαση με αυτά που είχε ψηφίσει»

Επικρίσεις του ΜΕΡΑ25 κατά Τσίπρα: «Αυτά που είπε είναι σε αντίφαση με αυτά που είχε ψηφίσει»

Επικρίσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες του στη Θεσσαλονίκη διατυπώνει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25.

Ειδικότερα, το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «τα μέτρα που υποτίθεται πως θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα να εφαρμοστούν για να διασωθεί η χώρα, έρχονται για άλλη μια φορά σε πλήρη αντίφαση με όσα δεσμεύτηκε και εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια στη διακυβέρνηση του, αλλά και σε όσα ο κ. Τσίπρας επαναλάμβανε μονότονα «ναι σε όλα» στην τρόικα και τις Βρυξέλλες».

Ακόμη αναφέρει: «ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη πιστός στο δόγμα της παραπλάνησης των πολιτών που παραδοσιακά ακολουθούν όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, παρουσίασε 11 προτάσεις και βασίστηκε σε 3 παραδοχές που αμφότερα προϋποθέτουν την απεμπλοκή της χώρας μας από τα δεσμά της τρόικας και της χρεοδουλοπαροικίας που και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, βαθιά δέσμευσε.

Η πρώτη παραδοχή που πρέπει να κάνετε κ. Τσίπρα είναι πως δεν βγάλατε την χώρα από τα μνημόνια, αλλά την θέσατε στο 4ο μετά το βάρβαρο 3ο που εφαρμόσατε, ώστε να έρθει τώρα ο κ. Μητσοτάκης και να συνεχίσει επιτείνοντας το «έργο» σας με το δικό του 5ο.

Όσο για τα νησιά που όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έγιναν φυλακές ψυχών» είναι πραγματικά εξοργιστικό να αναφέρεται ο κ. Τσίπρας σε αυτά, όταν ο ίδιος δημιούργησε τη Μόρια και νομιμοποίησε την επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφορικά με την εξωτερική πολιτική και την εθνική στρατηγική θα αρκεστούμε μόνο να θυμίσουμε την επικίνδυνη πρόσδεση στο άρμα του «διαβολικού» κ. Τραμπ και του μακελάρη του παλαιστινιακού λαού Νετανιάχου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.