Κάλεσμα Γ.Βαρουφάκη σε Α.Τσίπρα να… «μποϊκοτάρει» την αυριανή συνεδρίαση

Κάλεσμα Γ.Βαρουφάκη σε Α.Τσίπρα να… «μποϊκοτάρει» την αυριανή συνεδρίαση

Ο γενικός γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στην Ολομέλεια της Βουλής, υπέδειξε ως βασικό υποκινητή της βίας την κυβέρνηση. Παράλληλα, ωστόσο, επανέλαβε το κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προκειμένου να ενώσουν δυνάμεις για την διεξαγωγή μαζικών και δυναμικών κινητοποιήσεων.

Ο κ.Βαρουφάκης, εξέφρασε και την διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα απαντήσει την δική του επίκαιρη ερώτηση για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας αλλά μόνο του κ. Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «μποϊκοτάρει» την αυριανή συνεδρίαση και να μην προσέλθει.

«Δυναμιτίζετε την κοινωνική ειρήνη συμμοριοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ για να διχάσετε το λαό» είπε χαρακτηριστικά για να εκτιμήσει ότι η κυβέρνηση επιθυμεί «σπασμένες βιτρίνες, τραυματίες και αίμα ώστε τα μέσα κοινωνικής εξαπάτησης να παράγουν θόρυβο για να συγκαλύψουν τις συμμορίες που νομιμοποιεί με τα νομοσχέδιά της».

«Έχετε χάσει την αξιοπιστία σας στον κόσμο. Οι πολίτες βλέπουν ότι ο αυταρχισμός είναι υποκατάστατο για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας που επιλέξατε να μην κάνετε επειδή είχατε δεσμεύσεις στους ιδιωτικούς κλινικάρχες», υποστήριξε σε άλλο σημείο.

«Αύριο στην Ολομέλεια θα διεξαχθεί ένας ιδιάζων διάλογος που παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής. Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει μόνο στη μια ερώτηση και όχι στην δική μου. Επιλέγει αντιπάλους ο κ. Μητσοτάκης. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μην έρθει. Αν δεν θέλει να σιγοντάρει τη σχεδιασμένη καταστρατήγηση του Κανονισμού της Βουλής» είπε σε άλλο σημείο αν και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βολεύεται από την κοκορομαχία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.