ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΜέΡΑ25: Αποχή από την ψηφοφορία για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

ΜέΡΑ25: Αποχή από την ψηφοφορία για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 γνωστοποίησε την αποχή από την ψηφοφορία της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Νίκου Παπά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Βαρουφάκης επιτέθηκε τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «οπερέτα αντιπαράθεσης» και χαρακτηρίζοντας τα δύο κόμματα «συνένοχους στη συμπαιγνία» και τόνισε ότι το κόμμα του «έχει την υποχρέωση να εκφράσει την αηδία του και να καταγγείλει αυτή την επαίσχυντη διαδικασία απέχοντας».

Ο γ.γ. του ΜεΡΑ25 σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βγάλτε τα μάτια σας. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Αλλά κοντά τα χέρια από τους θεσμούς της Δημοκρατίας. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ θα πληγώνετε το Κοινοβούλιο με παραστάσεις σαν τη σημερινή – φορώντας το κοστούμι του δήθεν εισαγγελέα οι μεν και του δήθεν διωκόμενου οι δε; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ θα απομακρύνετε τη Βουλή από τα πραγματικά προβλήματα του λαού με κοκορομαχίες που προκαλούν αηδία στους πολίτες;».

Τόνισε, δε, ότι «μπροστά σε αυτή την ανακριτική-εξεταστική οπερέτα που στήνετε, έχουμε υποχρέωση να εκφράσουμε την αηδία των πολιτών και την ανάγκη τους να πάψει πια ο αποπροσανατολισμός που κι οι δυο σας επιχειρείτε από τα προβλήματά τους. Πώς; Καταγγέλλοντας τη διαδικασία και δηλώνοντας την αποχή μας τόσο από την ψηφοφορία, όσο και από την επαίσχυντη επιτροπή που θα στήσετε. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, συνένοχοι στην συμπαιγνία σας το ΜέΡΑ25 δεν θα γίνουμε».

Ο Γ. Βαρουφάκης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «όρεξη για διμέτωπο δεν έχουμε. Αν κάνουμε διμέτωπο εμείς είναι επειδή η ηγεσία σας έφτιαξε, εδώ και καιρό, κοινό μέτωπο με τη Νέα Δημοκρατία ένα κοινό μέτωπο ξεπουλήματος της Ελλάδας πάντα βέβαια για να “σώσουν την χώρα”, πάντα βέβαια υπό την εποπτεία των δανειστών-κατακτητών που θέλουν, βεβαίως-βεβαίως, το καλό μας.

Αν κάνουμε διμέτωπο είναι επειδή ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος μ΄ ένα κοινό μέτωπο πολιτικών ηγεσιών που ομόφωνα λέει ναι σε όλα εκείνα που τον κρατούν πίσω, τον απογοητεύουν, που τον αποξενώνουν από την πολιτική – κι έτσι τον χειραγωγούν. Με την αποχή μας από την ψηφοφορία και την λειτουργία της επαίσχυντης επιτροπής που στήνετε σήμερα, εκφράζουμε αυτό το αμείλικτο ερώτημα που, λίγο-λίγο, σχηματίζεται στα χείλη των πολλών: πόσο ακόμα;».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.