Γ.Τράγκας για πυρκαγιές: «Οι “φίλοι” & οι συγγενείς του Μητσοτάκη που ασχολούνται με τα αιολικά ανοίγουν σαμπάνιες»!

Γ.Τράγκας για πυρκαγιές: «Οι “φίλοι” & οι συγγενείς του Μητσοτάκη που ασχολούνται με τα αιολικά ανοίγουν σαμπάνιες»!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με ένα άρθρο «γροθιά στο στομάχι» αποκαλύπτει ποιοι θα είναι οι «κερδισμένοι» των πυρκαγιών, μεταξύ των οποίων άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Γράφει:

“Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν” (ενώ τα σπίτια μας καίγονται, εμείς τραγουδάμε). Ολόκληρες περιοχές της χώρας εκκενώνονται από τους κατοίκους τους και παραδίδονται στις φλόγες, γιατί δεν υπάρχει ουδείς κρατικός μηχανισμός για να σβήσει τις πυρκαγιές και να σώσει τις περιουσίες των πολιτών.

Αυτές που έφτιαξαν εργαζόμενοι εντός μιας εχθρικής πολιτείας, από πλευράς φόρων, γραφειοκρατίας, ασφάλειας και διαφθοράς. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η εποποιία των περισσοτέρων Ελλήνων να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Οι μισοί κάτοικοι αυτής της γης χρωστάνε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που χάθηκαν, σε τράπεζες και δημόσιο.

Ουσιαστικά, η φωτιά αποτελειώνει και τα τελευταίες ελπίδες μετά τα παρανοϊκά lockdown και την οχετώδη προπαγάνδα των καναλιών για δήθεν ανάπτυξη. Ποιος θα ασχοληθεί τώρα με τα εμβόλια του Μητσοτάκη, όταν δεν θα έχει καρέκλα να κάτσει ή κρεβάτι να κοιμηθεί;

Ο συνταγματικά υπεύθυνος “Νέρων”, είναι καθισμένος στο θρόνο του και μεταθέτει οποιαδήποτε κριτική ή αυτοκριτική σε άλλο, πιο “ψυχρό” – μελλοντικό χρόνο. Έτσι τον βολεύει. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Ο ίδιος ποτέ! Από τη μια διώχνει πυροσβέστες γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο και από την άλλη τους δίνει συγχαρητήρια και φωτογραφίζεται μαζί τους.

Κατά διαβολική σύμπτωση, οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή τη θεομηνία που πλήττει το λαό μας και ολόκληρη σχεδόν τη πατρίδα μας, είναι οι Γερμανοί βιομήχανοι – κατασκευαστές αιολικών πάρκων. Ευνοημένοι επίσης, είναι οι κολλητοί του Πρωθυπουργού που θα αναλάβουν την εγκατάσταση και την εκμετάλλευση των ανεμογεννητριών. Φυσικά η οικογένεια Μητσοτάκη θα κερδίσει πολλά χρήματα.

Άλλωστε δεν υπάρχει μέλος της οικογένειας που να μην έχει μία, δύο ή τρεις θέσεις, χώρια οι δουλειές. Ας πούμε, ότι οι φλόγες “ωφελούν” τους συγγενείς του Πρωθυπουργού, που έχουν αναλάβει το lobbying των αιολικών πάρκων, προωθώντας τα συμφέροντα των Γερμανών βιομηχάνων και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Ο διάβολος, είτε στην Κόλαση του Δάντη, είτε στην Βαρυμπόμπη, κρύβεται στις λεπτομέρειες και συνήθως του αρέσει να παίζει με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα: Κυρίως με τη λαιμαργία και τη λαγνεία.

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταριούνται και αφορίζουν τον σημερινό Πρωθυπουργό για την πλήρη ανικανότητά του, οι μόνοι που ανοίγουν σαμπάνιες είναι όσοι έχουν σχέση, έμμεση ή άμεση, με τα αιολικά πάρκα, τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. Επίσης, είναι πραγματικά διαβολική σύμπτωση το γεγονός ότι η σημερινή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπάλληλος του κ. Μητσοτάκη, έχει ψηφίσει για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε καμένες – αναδασωτέες εκτάσεις, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις! Εδώ γελάει ο Αίολος και φιλάει στο στόμα τον εμπρηστή!

Διαβάζω σε μια παλιά “Καθημερινή”, ότι το “Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν πρέπει να αδειοδοτήσει νέα αιολικά πάρκα σε περιοχές νατούρα, προκειμένου να προστατέψει επαρκώς τα φυσικά οικοσυστήματα και τα απειλούμενα είδη. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι ανεμογεννήτριες που ήδη βρίσκονται σε διάφορα στάδια αδειοδότησης για περιοχές εκτός νατούρα, επαρκούν για να υπερκαλυφθεί κατά 2 έως 3 φορές ο εθνικός στόχος για το 2030. Παρά ταύτα, εκκρεμεί η αδειοδότηση γιατί πλέον 5500 ανεμογεννήτριες μέσα σε προστατευμένες περιοχές”.

Σήμερα έχει υποβληθεί προς αδειοδότηση ένας μεγάλος αριθμός επενδυτικών σχεδίων και είναι “πολλοί” αυτοί που πιέζουν για να ολοκληρωθεί η “δουλειά” τους. Εντελώς συμπτωματικά, ως μέλος του ΣτΕ η κ. Σακελλαροπούλου έχει ψηφίσει την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε πυρπολημένες – αναδασωτέες εκτάσεις υπό προϋποθέσεις! Η μεγαλύτερη σατανικοί σύμπτωση είναι ότι επίσημοι λομπίστες των βιομηχανικών αιολικών πάρκων είναι μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!!!

Πρόσφατα διάβασα στο διαδίκτυο, ότι πρόεδρος της εκστρατείας για την κάμψη των κοινωνικών αντιδράσεων, απέναντι στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αναλαμβάνει η αδερφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη!!!

Δηλαδή τίθεται επικεφαλής της κοινής πρωτοβουλίας (με χρήματα από το πράσινο ταμείο) των οργανώσεων EN PLO / ISD και ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ. Το πράσινο ταμείο αναθέτει στους δύο φορείς ένα έργο ύψους 130.000 ευρώ, με σκοπό να εξασφαλιστεί η συναίνεση των τοπικών κοινωνιών που εναντιώνονται στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση αιολικών πάρκων!

Εάν σκύψουμε πιο πολύ πάνω στα έγγραφα που δημοσιοποιούνται αυτές τις ώρες στο διαδίκτυο, θα δούμε αδειοδοτήσεις προς τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και άλλους, για αιολικά πάρκα σε περιοχές, που κατά σατανική σύμπτωση έπιασαν φωτιά και κάηκαν τώρα (π.χ,. Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας).

Όπως όλα δείχνουν, ο “Νέρων” στο Μαξίμου, αφού δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 5000 εποχικών πυροσβεστών, αφού τοποθέτησε αρχηγό της πυροσβεστικής εκείνον που έχασε τον έλεγχο στο Μάτι, εκκενώνει με άνεση τις περιοχές και παραδίδει στις φλόγες ολόκληρες πόλεις, κωμοπόλεις και αγροτικούς οικισμούς. Με την “καραμέλα” του “έτσι σώζουμε ζωές”, αφανίζει στην κυριολεξία τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών που μάτωσαν και ίδρωσαν για να χτίσουν ένα σπίτι, ή να φτιάξουν ένα κτήμα.

Πάντα με το ίδιο επιχείρημα του θεόσταλτου – διασώστη, ο σημερινός Πρωθυπουργός αφανίζει επιχειρήσεις, πολλαπλασιάζει τους ανέργους, την απελπισία και τη δυστυχία και μεταφέρει (εντελώς συμπτωματικά) τον πλούτο από τα περισσότερα χέρια σε ολοένα και λιγότερα.

Από τα παρανοϊκά lockdown που έφεραν κέρδη δισεκατομμυρίων στις πολυεθνικές των φαρμάκων , στις εταιρείες πληροφορικής και στις μεταφορές τροφίμων, δηλαδή στους κολλητούς της οικογένειας Μητσοτάκη, έως και σήμερα που η λαίλαπα της φωτιάς διευκολύνει την προώθηση και εγκατάσταση των αιολικών πάρκων. Σίγουρα, ο Αίολος γελάει όταν ακούει τον Μητσοτάκη να λέει: “Τα δύσκολα είναι μπροστά μας”. Ανοίγουν σαμπάνιες όσοι ασχολούνται με τα αιολικά πάρκα και την πράσινη ενέργεια.

Μήπως θα πρέπει η Δικαιοσύνη να απαγορεύσει την εγκατάσταση αιολικών πάρκων εκεί που καίγονται σήμερα σπίτια και δάση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ. Γλίτωσε τα έξοδα 5000 εποχικών πυροσβεστών, κατέστρεψε τις περιουσίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και προώθησε τα συμφέροντα των επενδυτών σε αιολικά πάρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.