ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος

Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 64 ετών ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος, ενώ έκανε διακοπές στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα proini.news, έχασε τη ζωή του την ώρα που ήταν στην παραλία για το πρωινό του μπάνιο.

Ο πρώην δημοσιογράφος Άρης Βασιλειάδης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Κανελλόπουλος. Από τους καλύτερους ανθρώπους, τους πιο διαβασμένους Έλληνες, τους καλύτερους φωτογράφους.

Τον ήξεραν όλοι. Δεν χρειαζόταν άδεια για να φωτογραφίσει κάπου.

Βοήθησε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, δημοσιογράφους, φωτογράφους. Ιάσονα, Άρτεμη, Αναστασία καλό κουράγιο».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Κανελλόπουλος

Ο Γιάννης Κανελλόπουλος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους και άφησε τη σφραγίδα του στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Μέσα από τον φακό του αποτύπωσε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα εικαστικά δρώμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρχισε την καριέρα του ως φωτογράφος μόδας, μετά γρήγορα μετακόμισε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και εργάστηκε στην «Πρώτη» και την «Καθημερινή», όπου ήταν υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το πολιτιστικό ρεπορτάζ, συνεργάστηκε με όλα σχεδόν τα περιοδικά και για πολλά χρόνια με τον «Ταχυδρόμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.