«Έφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης

«Έφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 96 ετών ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΣΗΕΑ.

Ο Χρήστος Τριήρης γεννήθηκε το 1925 στη Σπάρτη και ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Το 1946 ξεκίνησε να εργάζεται ως διορθωτής σε εκδοτικούς οίκους, ενώ το 1950 αρχίζει τη δημοσιογραφική του καριέρα απασχολούμενος στη διόρθωση της εφημερίδας «Μάχη».

Ως διορθωτής θα εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Αυγή», «Μεσημβρινή», «Εστία» και στη «Ναυτεμπορική» από το 1961. Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του θα εργαστεί στη «Ναυτεμπορική» ως οικονομικός συντάκτης.

Ο Χρήστος Τριήρης εργάστηκε άοκνα για δεκαετίες καλύπτοντας με επάρκεια το οικονομικό ρεπορτάζ. Υπήρξε ένας σοβαρός και αξιοπρεπής δημοσιογράφος, που δούλεψε σεβόμενος τους συναδέλφους και τη δεοντολογία του επαγγέλματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την αγαπημένη του κόρη Ευσταθία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.