ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκινεί η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: Ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου

Συγκινεί η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: Ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

«Τα προβλήματα υγείας ήταν ένα δώρο για μένα, μου έβαλαν τα γυαλιά για να βλέπω πιο καθαρά. Δεν είπα ποτέ τη φράση “γιατί θεέ μου σε μένα;”.

Υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται επειδή έσπασε το νύχι τους ή επειδή δεν έχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητό. Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου. Ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου», είπε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρένα Κουβελιώτη πρόσθεσε επίσης: «Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά οριοθετώ τον εαυτό μου μέχρι που θα κλάψω και που θα σταματήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.