ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μ.Τριανταφυλλόπουλος για 24χρονη: «Πήγα να τη συναντήσω και βρήκα ένα “αρνί” – Συγκλονίστηκα»

«Αυτό το παιδί είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα»

Μ.Τριανταφυλλόπουλος για 24χρονη: «Πήγα να τη συναντήσω και βρήκα ένα “αρνί” – Συγκλονίστηκα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε πώς βρήκε την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανέφερε, η επαφή προέκυψε μέσω γνωστού. Συγκεκριμένα, όταν έπεσε το Γιάκοβλεφ το αεροπλάνο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε πάει πάνω στην κορυφή, είδε την τουρμπίνα και είχε ειδοποιήσει ότι φαίνεται.

«Μέσα στο σκοτάδι βράδυ μου λέει ένας τύπος ‘φίλε, ξέρω ποιος είσαι. Πας πάνω. Είναι ο αδελφός μου πάνω’. Του λέω, ‘τι θέλεις από μένα; Το τηλέφωνό μου να με ενημερώνεις’. Αυτός ο άνθρωπος με αγκάλιασε, με φίλαγε, με εμπιστεύτηκε», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Εξήγησε, λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος έτυχε να είναι ένας καλός φίλος έως και συγγενής του θύματος κι έτσι ο ίδιος ήρθε σε επαφή με την 24χρονη μέσω facebook.

Εκεί αντάλλαξαν ορισμένα μηνύματα και τότε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος πήγε να τη συναντήσει, χωρίς να ξέρει τι θα έπρεπε να περιμένει.

«Δεν ήξερα τι θα βρω όμως γιατί αν δε δεις την κατάσταση από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε να πεις το δίκιο είναι από εδώ, είναι από εκεί. Έπρεπε να έρθεις σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο αυτό και βρήκα ένα ‘αρνί’ και συγκλονίστηκα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, είπε ότι βρήκε ένα «παιδάκι», άβγαλτο , απονήρευτο, μόνο του, εγκαταλελειμμένο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, άλλωστε, η 24χρονη έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και τη μητέρα της από καρδιά.

Επίσης, ο φίλος της έχει πεθάνει από καρκίνο και, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, έχει έναν ετεροθαλή αδελφό και μια ετεροθαλή αδελφή που διεκδικεί το σπίτι μου μένει.

«Αυτό το παιδί είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα. Μου λέει ότι τους γνώριζε. Μα και η χειρότερη να ήταν, να μην ήταν αυτό το αρνί και πάει σε ένα πάρτι, έχεις το δικαίωμα να τη βιάσεις», σημείωσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Περιέγραψε, ακόμη, ότι πριν τη συνέντευξη το συζήτησαν πολύ με την 24χρονη, με τον ίδιο να απομακρύνει τον υπόλοιπο κόσμο από τις συνομιλίες της.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της στις κάμερες, αλλά «συνήθως οι εγκληματίες κρύβουν το πρόσωπό τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ζούμε σε μία εντελώς φαλλοκρατική κοινωνία, τα περί φεμινισμού είναι φούμαρα διότι όπως ο φασισμός έτσι και η φαλλοκρατία υπάρχει μες στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω πως ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες. Έχω και εγώ αγόρι και είναι αγόρι αγόρι – γιατί αυτούς τους τύπους που βιάζουν κορίτσια δεν τους θεωρώ αγόρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικό μου το αγόρι φλερτάρει, ερωτεύεται και η λέξη βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Βιασμός δεν είναι μόνο να κάνεις έρωτα με μία γυναίκα είναι και να χτυπήσεις μία γυναίκα», είπε, ακόμη, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.