ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ζ. Χατζηφωτίου: Πήρα επικουρική 3,42 ευρώ, ντρέπομαι και να τα επιστρέψω – Η επιστολή του στον Ε.Τσακαλώτο (φωτό)

Ζ. Χατζηφωτίου: Πήρα επικουρική 3,42 ευρώ, ντρέπομαι και να τα επιστρέψω – Η επιστολή του στον Ε.Τσακαλώτο (φωτό)

Συγκλονίζει η επιστολή Έλληνα δημοσιογράφου προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Με μια επιστολή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Εστία» του Σαββάτου  ο βετεράνος δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου δηλώνει στον υπουργό κ. Τσακαλώτο ότι έλαβε επικουρική που ανέρχεται σε 3 ευρώ και 42 λεπτά.

Ο 94 ετών δημοσιογράφος στην επιστολή του, αφού αναφέρει σε ποιές εφημερίδες εργάστηκε για 75 έτη (αναφέρει την Καθημερινή, Τα Νέα και τον Ταχυδρόμο), τονίζει ότι υπήρξε πολεμιστής στη Μέση Ανατολή και στη μάχη του Ρίμινι και αναφέρει πως όταν πήγε να πάρει τη σύνταξη είδε το ποσό των 3 ευρώ και 42 λεπτών.

«Ντρέπομαι και να τα επιστρέψω. Τίποτα άλλο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζάχος Χατζηφωτίου και κλείνει την επιστολή του ως Επίτιμος Πρόεδρος Πολεμιστών Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει στην επιστολή ο ίδιος δεν έχει ζητήσει τίποτε από την Ελλάδα ενώ τονίζει: «Κλείνοντας θέλω να γνωρίζεται πως έχω πολεμήσει δίπλα-δίπλα με τον παππού σας, Θρασύβουλο Τσακαλώτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
22829970_51
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.