ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε τι έγραψε στο Twitter η Daily Mail για τον δολοφόνο του Ρώσου διπλωμάτη και εξόργισε τους χρήστες (φωτό)

Δείτε τι έγραψε στο Twitter η Daily Mail για τον δολοφόνο του Ρώσου διπλωμάτη και εξόργισε τους χρήστες (φωτό)

«Daily Fail» αποκαλεί ειρωνικά την βρετανική εφημερίδα Daily Mail το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik News εξαιτίας ενός tweet που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, αμέσως, μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.

Η εφημερίδα ανάρτησε την φωτογραφία του 22χρονου Τούρκου δολοφόνου Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς με το πιστόλι στο χέρι και τον Ρώσο διπλωμάτη Αντρέι Καρλόφ να κείτεται νεκρός στο δάπεδο και έγραψε: «Ο Ρώσος πρέσβης πυροβολήθηκε από έναν κομψά ντυμένο άνδρα με κοστούμι και γραβάτα».

Οι χρήστες στο Twitter εξοργίστηκαν με την προσέγγιση της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη από το βρετανικό μέσο και με τα tweets τους επέκριναν την εφημερίδα. Ένας χρήστης έγραψε: «Έτσι,λοιπόν τώρα ενδιαφερόμαστε για το τι φοράνε οι τρομοκράτες όταν δολοφονούν κάποιον, αλήθεια;», ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε ειρωνικά: «Επειδή όταν δω κάποιον δολοφονημένο θα θέλω να ρωτήσω τον δολοφόνο: “Τι φοράς;”».

«Έχετε εξακριβώσει ακόμα πόσο κόστιζε το κοστούμι του; ή τι δίαιτα ακολουθούσε για να είναι τόσο κομψός;», γράφει ειρωνικά ένας άλλος χρήστης αναφερόμενος στον δολοφόνο του Ρώσου διπλωμάτη και στο tweet της Daily Mail.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία δολοφονήθηκε από τον 22χρονο Τούρκο αστυνομικό Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στην Άγκυρα. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ανακοινώσει ότι η δολοφονία ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.