Μη χάσετε τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

Μη χάσετε τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

Στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου θα βρείτε τέσσερις μοναδικές προσφορές:

Πιο αναλυτικά…:

1. ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ AUTOCAR ΓΙΑ SUV ΚΑΙ CROSSOVER

Ενημερωθείτε για την πιο σημαντική κατηγορία της αγοράς. Δείτε όλα τα μοντέλα, συγκρίνετε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά, βρείτε αυτό που σας αρέσει και απολαύστε το με ασφάλεια σε κάθε είδους δρόμο.

2. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 8

ΒΙΤΣΙ- ΓΡΑΜΜΟΣ (10-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1949): Ο Εθνικός Στρατός συντρίβει τον ΔΣΕ

Οι μάχες στο Βίτσι και στον Γράμμο, αποτέλεσαν τις πιο αιματηρές μάχες του ανταρτοπόλεμου. Πρακτικά σηματοδότησαν το τέλος του, αφού ο ΔΣΕ διαλύθηκε και τα υπολείμματά του κατέφυγαν στις «αδερφές» χώρες και η ηγεσία του στην Σοβιετική Ένωση.

3. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

«ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ;»

Λίγο πριν το 2017, ένας οδηγός ταξί, 17 επιβάτες και οι διαδρομές της ζωής τους συναντιούνται.

17 συγγραφείς που ενώνουν τις πένες τους και δημιουργούν ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα, μια συγγραφική διαδρομή του μυαλού και της ψυχής, σ’ ένα ρεβεγιόν απολογισμού.

4. DVD ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΖΑΚΙΑ 7

Πρώτη φορά με εφημερίδα o 3ος ΚΥΚΛΟΣ

Διασκεδάσετε με τις μοναδικές και απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja, του Leonardo, του Donatello, του Raphael και του Μichelangelo!

Μη χάσετε το 8ο dvd με 3 ακυκλοφόρητα επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.