ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Telegraph: 7 προορισμοί για ονειρικές διακοπές το 2017 – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα (φωτό)

Telegraph: 7 προορισμοί για ονειρικές διακοπές το 2017 – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα (φωτό)

H εφημερίδα συνιστά ανεπιφύλακτα διακοπές στην Ελλάδα, η οποία μετά τις πολλαπλές κρίσεις που έπληξαν τον τουρισμό της, προσφέρει τώρα πια μοναδικές προσφορές για οικογένειες από τη Βρετανία.Δείτε τους ονειρικούς προορισμούς που προτείνει…

1. Βόρειο Σέλας και σαφάρι στα… χιόνια

Λάπλαντ Φινλανδίας

Ιδανικές ηλικίες από 4 έως 14 ετών.

Ιδανικές διακοπές για οικογένειες, καθώς μπορούν να συνδυάσουν την αναζήτηση για το Βόρειο Σέλας με το παιχνίδι στο χιόνι, τα σαφάρι με snowmobile και μια επίσκεψη σε φάρμα με ταράνδους. 

2. Ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά

Ελληνικά νησιά 

Ιδανικές ηλικίες από 0 έως 18 ετών. 

Αντί για το Ην. Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία ή την Ισπανία, ταξιδέψτε στην Ελλάδα. Οι όμορφες παραλίες της, τα γαλήνια χωριά, η θρυλική κληρονομιά και το νόστιμο φαγητό προσφέρουν απλότητα και πλούτο που ενθουσιάζει τους πάντες.Ο ελληνικός τουρισμός έχει περάσει από δύσκολες χρονιές λόγω της οικονομικής αστάθειας, ενώ το προσφυγικό στα νησιά είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το 11% των επισκεπτών τους. Έτσι, τώρα προσφέρονται πολλές καλές ευκαιρίες για διακοπές.Ως ιδανική διαμονή για αυτό το καλοκαίρι προτείνεται η ενοικίαση βίλας σε νησί.

3. Η αρχαία ιστορία ζωντανά

Ρώμη, Νάπολη, Σικελία

Ιδανικές ηλικίες από 7 έως 12 ετών. 

Ακολουθήστε τα μονοπάτια των αρχαίων Ρωμαίων, με τα ιδιωτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά στη Ρώμη και την Πομπηία.

4. Γνωριμία με την άγρια ζωή

Ιδανικές ηλικίες από 12 έως 18 ετών.

Προτείνεται για τους εφήβους που μένουν για τελευταία χρονιά στο σπίτι της οικογένειας. Το απομακρυσμένο αρχιπέλαγος αποτελείται από εκπληκτικούς σχηματισμούς από λάβα, από δάση κάκτων, υψώματα με πλούσια βλάστηση, τιρκουάζ ακτές και τροπικές παραλίες, ενώ διαθέτει άγρια ζωή σε μεγάλη έκταση.

5. Απόλυτη ξεκούραση

Ιδανικές ηλικίες από 0 έως 8 ετών.

Με τα νησιά να συναγωνίζονται στη διασκέδαση των παιδιών προσφέρονται ευκαιρίες για εξερεύνηση της άγριας ζωής γύρω τους, οι γονείς μπορούν πραγματικά να ξεκουραστούν.

6. Σαφάρι με το αυτοκίνητο

Ιδανικό για ηλικίες από 13 έως 18 ετών.

Ο Καναδάς διαθέτει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στη βόρεια Αμερική. Κάντε το ταξίδι με το αυτοκίνητο και διασχίστε τα χιονισμένα Rockies και τις λαμπερές λίμνες.

7. Καλοκαίρι αγάπης

Ιδανικές ηλικίες από 4 έως 18 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σαν Φρανσίσκο γιορτάζει φέτος την 50η επέτειο του αυθεντικού Summer of Love, διοργανώνονται σειρά εκδηλώσεων από ιδιαίτερες εκθέσεις μέχρι συναυλίες. Εξερευνήτες τις περιοχές της με πεζοπορία, επισκεφθείτε τους αμπελώνες με ποδήλατο, ανακαλύψτε την απάντηση των δυτικών ακτών στο Μπρούκλιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.