ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επανακυκλοφορεί δωρεάν με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ το περιοδικό-σταθμός ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ!

Επανακυκλοφορεί δωρεάν με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ το περιοδικό-σταθμός ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ενα μεγάλο εκδοτικό γεγονός, η επανέκδοση του μεγαλύτερου ελληνικού περιοδικού στρατιωτικής ιστορίας, του ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ, γίνεται πραγματικότητα το Σάββατο 7 Ιανουαρίου: Το περιοδικό που επί είκοσι χρόνια “φώτιζε” σκοτεινές πτυχές της ελληνικής και παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας, ένα πολύτιμο βοήθημα για να κατανοήσουμε το παρόν και να “προβλέψουμε” τις επερχόμενες τοπικές και και διεθνείς ένοπλες συγκρούσεις, θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή δωρεάν με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (κατ’εξαίρεση λόγω της εορτής θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο)!

Με νέα θεματολογία, σε μία ακολουθία ιστορικών σειρών, με πρώτη σειρά τις “ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”.

Στο νέο τεύχος αυτή την εβδομάδα μια μοναδική ιστορική προσέγγιση και ανάλυση της σφοδρής σύγκρουσης Ελλήνων και Περσών που σφυρηλάτησε την έννοια “Ελληνικό Εθνος” και έκανε τους Ελληνες των κρατών-πόλεων να ενωθούν για πρώτη φορά για να αντιμετωπίσουν την απειλή από την Ανατολή.

Ξκινώντας από την ιωνική επανάσταση και καταλήγοντας στην πολυετή σύγκρουση για την κυριαρχία στην Κύπρο (ποιος είπε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;) η σύγκρουση ελληνικών πόλεων και περσικής αυτοκρατορίας, σημάδεψε όχι απλώς τον 5ο π.Χ. αιώνα, αλλά και ολόκληρο το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το Σάββατο δωρεάν με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.