ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

FAZ : Η σύλληψη Ρούπα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

FAZ : Η σύλληψη Ρούπα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Στη σύλληψη της Π. Ρούπα αναφέρεται η FAZ, την οποία χαρακτηρίζει ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας από την εξάρθρωση της «17ης Νοέμβρη» το 2002.

«Ληστεία σε τράπεζα στο όνομα του λαού» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο αναφέρεται στη σύλληψη και τη δράση της Πόλα Ρούπα. «Η ελληνική αστυνομία κατάφερε την Πέμπτη ένα σημαντικό χτύπημα απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα: συνελήφθη η Παναγιώτα Ρούπα, σύζυγος και συνένοχος του Νίκου Μαζιώτη, του ήδη συλληφθέντος και πρώην αρχηγού της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας». Το ρεπορτάζ αναφέρεται στη δράση της οργάνωσης από το 2003. Δράση, η οποία περιελάμβανε ληστείες αλλά και πολιτικά χτυπήματα εναντίον πρεσβειών, όπως για παράδειγμα το 2007 εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει για την σύλληψη: «Η σύλληψη της Πόλα Ρούπα θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας από την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη» το 2002. Σε αντίθεση με την «17 Νοέμβρη», η οποία κατά τη διάρκεια πολλών επιθέσεων από το 1975 έως το 2000 σκότωσε πολλούς ανθρώπους, ανάμεσά τους αστυνομικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και διπλωμάτες, κανείς δεν έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των δράσεων του «Επαναστατικού Αγώνα». Αυτό οφειλόταν συχνά στην τύχη. Το 2009 τραυματίστηκε με όπλο ένας αστυνομικός και επέζησε ως εκ θαύματος».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.