Μαρία Χούκλη: Σε κλίμα συγκίνησης το «αντίο» στους συναδέλφους της στον ΑΝΤ1

Μαρία Χούκλη: Σε κλίμα συγκίνησης το «αντίο» στους συναδέλφους της στον ΑΝΤ1

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα χαιρέτησε τους συναδέλφους της η Μαρία Χούκλη το βράδυ της Τρίτης οπότε και ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 

Η δημοσιογράφος η οποία κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους, όπως άλλωστε συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της, αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην παραμείνει στον σταθμό σε άλλο πόστο όπως της προτάθηκε από τη Διοίκηση με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Χούκλη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου το 2010 κάνοντας άλματα στην τηλεθέαση ειδικά στο κοινό 15-44 που είναι και το ζητούμενο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Το 2012 μείωσε τη διαφορά με το Mega  στις δύο μονάδες ενώ το 2013 ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με τέσσερις μονάδες απόσταση από το δεύτερο πλέον Mega, η οποία μεγαλώνει το 2014 και φτάνει τις 6,5 μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 θα περάσει μπροστά και στο σύνολο κοινού και θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης των 8. Τα υψηλά ποσοστά θα διατηρηθούν και το 2015 ωστόσο η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης θα γίνει αισθητή από την στιγμή που η ώρα μετάδοσης του δελτίου μετατίθεται στις 19.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.