ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χαστούκια έριξαν στον Γ.Πρετεντέρη στο Κολωνάκι – Του άρπαξαν και το πούρο

Χαστούκια έριξαν στον Γ.Πρετεντέρη στο Κολωνάκι – Του άρπαξαν και το πούρο

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Γ.Πρετεντέρη. Ενώ έπινε το ποτό του στο Τ5 στο Κολωνάκι στην οδό Τσακάλοφ, ομάδα νεαρών πολιτών του έκανε αρχικά λεκτική επίθεση φωνάζοντας του “Πόσα πήρες από την τρόικα ρε;”  εν συνεχεία του επιτέθηκαν και του άσκησαν σωματική βία.

Δυστυχώς οι ευέξαπτοι νεαροί, δεν περιορίστηκαν σε γιουχαΐσματα, αλλά άρχισαν να τον καρπαζώνουν, ενώ ο θρασύτερος απ’ αυτούς του πήρε και το πούρο, ένα κουβανέζικο Partagas.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επεισόδιο κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό και η επιθετικότητα των νεαρών, ίσα για να θυμίσει εποχές που κάποιοι κατηγορούσαν τον αρθογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ για συνεργασία με την τρόικα, και τους δανειστές γενικότερα, αλλά και τον ρόλο του στις κυβερνήσεις Σημίτη και την γενικότερη στήριξή του στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που έσυρε την χώρα στα Μνημόνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.