ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιοδικό προτείνει: Σκοτώστε τον Ν.Τραμπ! – Πρωτοφανής λύσσα της ΝΤΠ κατά του Αμερικανού προέδρου

Περιοδικό προτείνει: Σκοτώστε τον Ν.Τραμπ! – Πρωτοφανής λύσσα της ΝΤΠ κατά του Αμερικανού προέδρου

Συνεχίζονται τα προκλητικά δημοσιεύματα των εχθρών του Ν.Τραμπ. Γεμάτα μίσος και δηλητηριασμένες απόψεις πρόσωπα αλλά και έντυπα έχουν κατά καιρούς εκτοξεύσει απειλές κατά του νέου Αμερικανού προέδρου με πρωτοφανή λύσσα.

Αυτή τη φορά ένα ιρλανδικό περιοδικό αριστερών πεποιθήσεων που αυτοχαρακτηρίζεται ως «πολιτικό και πολιτιστικό περιοδικό της Ιρλανδίας» ξεπέρασε κάθε όριο.

Πρόκειται για περιοδικό Village το οποίο στο τεύχος του Φεβρουαρίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει έχει τον Ν.Τραμπ στο στόχαστρο με τον τίτλο «Γιατί όχι;».

Στο «άρθρο» του το περιοδικό γράφει μεταξύ άλλων:

«Οπότε τι πρέπει να γίνει; Έχουμε ένα από τους χειρότερους ανθρώπους στην πιο ισχυρή θέση στον κόσμο, στη θέση από όπου μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε εκατομμύρια., σε δισεκατομμύρια, στον πλανήτη (…)

Οπότε η λύση είναι ίσως η  τυραννοκτονία. Όπως πιθανώς θα έλεγε και ο ίδιος: Καθαρίστε τον.

Η τυραννοκτονία έχει προταθεί από διάφορους φιλόσοφους και θεολόγους μέσα από τους αιώνες., συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Village magazine revealed its February issue front cover earlier this afternoon on Twitter
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.