ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» πληρώθηκαν ένα μισθό και ανέστειλαν την απεργία

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» πληρώθηκαν ένα μισθό και ανέστειλαν την απεργία

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή μετά την καταβολή ενός μισθού από τους 2,5 οφειλόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα τη Διοίκηση και τον βασικό μέτοχο, για την πρόθεση των κινητοποιήσεων, εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για την καταβολή τουλάχιστον του 1,5 μισθού,. H απόφαση για την απεργία υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία μέσω, μάλιστα, κάλπης, καθώς οι τρέχουσες οφειλές δυόμισι μισθών ήρθαν να προστεθούν σε εκείνες.. παλαιότερων ετών, που σε πολλούς εργαζόμενους φτάνουν και τους 10 μισθούς, ενώ το 2014 είχαν υποστεί μειώσεις 15% στις αποδοχές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.