ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο ιταλικό περιοδικό Vogue μια 74χρονη γιαγιά από την Πέλλα! (φωτό)

Στο ιταλικό περιοδικό Vogue μια 74χρονη γιαγιά από την Πέλλα! (φωτό)

Viral έγινε η 74χρονη Ελένη Χριστάκη από την Πέλλα η οποία φωτογραφήθηκε για χάρη του εγγονού της Χριστόφορου Καρβουνίδη, φοιτητή σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

«Εμένα δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Στα νιάτα μου ήμουν όμορφη, αλλά σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», είπε η Ελένη Χριστάκη στο «Έθνος της Κυριακής» που παρουσίασε το σχετικό θέμα.

Ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έβγαλε αρχικά τις φωτογραφίες της γιαγιάς του για μια εργασία στη σχολή. Αργότερα τις έστειλε στη στήλη PhotoVogue της ιταλικής Vogue.

Από κει επελέγησαν από τους υπεύθυνους του περιοδικού δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική του έκδοση και κατόπιν έγιναν viral με το σύνθημα «η ομορφιά δεν έχει ηλικία».

Και πράγματι δεν έχει…

«Σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», λέει η Ελένη Χριστάκη

Το πρόσωπο της Ελένης Χριστάκη αντανακλάται πάνω σε μια κορνίζα με παλιά φωτογραφία της, όταν ήταν 17 ετών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χριστόφορος Καρβουνίδης φωτογράφησε τη γιαγιά Ελένη μέσα στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό τις γρίλιες από το στόρι στο σπίτι τους και στη συνέχεια της ζήτησε να ποζάρει με το φανελάκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.