ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bild: Ο Σόιμπλε επαινεί την Ελλάδα για προεκλογικούς λόγους

Bild: Ο Σόιμπλε επαινεί την Ελλάδα για προεκλογικούς λόγους

Η γερμανική εφημερίδα Bild σχολιάζει με ειρωνία τα γλυκά λόγια του ισχυρού άνδρα της Γερμανίας για τη χώρα μας εκπλήσσοντας τους πάντες επισημαίνοντας ότι «η Αθήνα είναι σε καλό δρόμο». 

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο! Ορίστε;», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: 

«Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκπλήσσει επαινώντας τους χρεοκοπημένους Έλληνες, δεδομένου ότι δεν έχουν κάνει καμιά μεταρρύθμιση».

Η γερμανική εφημερίδα θεωρεί την μεταστροφή στη στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως προεκλογική τρικ παραπέμποντας στην ερμηνεία του φιλελεύθερου (FDP) ευρωβουλευτή και Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, o οποίος δηλώνει: «Ο Σόιμπλε επαινεί την Ελλάδα για προεκλογικούς λόγους». Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει να “συγκαλύψει” το πρόβλημα από τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο Λάμπστονρφ χαρακτηρίζει και τη σημερινή συνάντηση της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ με τη Γερμανίδα καγκελάριο «εξαπάτηση των (Γερμανών) ψηφοφόρων», διότι όπως και τη Μέρκελ, δεν βολεύει τη Γαλλίδα τρεις μήνες πριν της γαλλικές προεδρικές εκλογές μια νέα ελληνική κρίση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνάντηση μεταξύ Μέρκελ και Λαγκάρντ αποσκοπεί στο να τους “ξεγελάσει” ότι στην Ελλάδα πάνε όλα σύμφωνα με το σχεδιασμό «ενώ όλοι γνωρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει» πρόσθεσε ο Γερμανός πολιτικός στην εφημερίδα «Βild». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.