ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταγγελία της ΕΣΗΕΠΗΝ για τις απολύσεις από τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης

Καταγγελία της ΕΣΗΕΠΗΝ για τις απολύσεις από τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) σχετικά με τις απολύσεις στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων  καταγγέλλει τις ξαφνικές απολύσεις της δημοσιογράφου Ελένης Γκοντέ και του εικονολήπτη, Ιορδάνη Δημητριάδη, από τη Νέα Τηλεόραση της Κρήτης.

Οι συνάδελφοι κάλυπταν με πληρότητα επί 13 χρόνια τη θεματολογία των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου. Πριν από μερικές ημέρες πληροφορήθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι σταματάει η λειτουργία του γραφείου Ηρακλείου και ότι παύει η εργασιακή τους σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση συρρίκνωσης ενός μέσου ενημέρωσης σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα, τη στιγμή που φιλοδοξεί να έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα, είναι μια καθόλα αρνητική εξέλιξη όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την περιφερειακή ενημέρωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.