ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ Κυριακής: Μια υπερέκδοση με PRONEWS και ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ δωρεάν με την εφημερίδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ Κυριακής: Μια υπερέκδοση με PRONEWS και ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ δωρεάν με την εφημερίδα!

Με το πρώτο πολιτικό περιοδικό σε κυκλοφορία στην Ελλάδα το PRONEWS και το μεγαλύτερο περιοδικό στρατιωτικής ιστορίας ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ, δωρεάν κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα σήμερα ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Στο PRONEWS  θα βρείτε μια μεγάλη έρευνα και στοιχεία που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας για τους Ελληνες επιχειρηματίες που πρωταγωνιστούν στις προμήθειες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, αλλά και έναν ολοκληρωμένο φάκελο με την τουρκική απειλή και τα ελληνοτουρκικά.

Το ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ κυκλοφορεί με το τελευταίο μέρος του αφιερώματος “Οι μεγάλες μάχες του Ελληνισμού” με μια μεγάλη ιστορική έρευνα για τον πόλεμο στην Κύπρο το 1974.

Από το ισοζύγιο δυνάμεων πριν από την τουρκική εισβολή, τις μάχες στον Αττίλα Ι και ΙΙ, την επιχείρηση “Νίκη”, την κατάρριψη τουρκικών αεροσκαφών στο μέτωπο του Αιγαίου κλπ. 

Συγκεκριμένα στο PRONEWS μπορείτε να διαβάσετε: 

 Ποιοι είναι «οι άνθρωποι πίσω από τα όπλα» – Οι επιχειρηματίες που πρωταγωνιστούν στις προμήθειες αμυντικού εξοπλισμού σττο ΥΠΕΘΑ.

Η ΕΕ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ

Οι ολλανδικές εκλογές τελείωσαν, το «δράμα» όμως της Ευρώπης έχει ακόμα δρόμο…

 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου – Ποια είναι τα στελέχη που απαρτίζουν την ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης 

Ο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ» ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Οι φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ στα “χαρακώματα” 

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ «ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ» ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ

Η Φώφη και οι… άλλοι!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πολιτική είναι γένους θηλυκού – Οι γοητευτικές γυναίκες στα έδρανα των Κοινοβουλίων εντός και εκτός Ελλάδος  

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Πώς η Άγκυρα ανατρέπει την ισορροπία ένοπλης ισχύος στο Αιγαίο. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ

Η Εθνική Στρατηγική Άμυνας & η πιθανότητα πολεμικής σύγκρουσης.  

ΑΓΚΥΡΑ 1930

Τo ελληνοτουρκικό σύμφωνο φιλίας και τα λάθη του Ε.Βενιζέλου που μας έχουν σημαδέψει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μέχρι σήμερα  

ΙΑΤΡΙΚΗ: ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PN O ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ

«Οι αυξητικές επεμβάσεις στήθους στις γυναίκες είναι όπλο κατά του  καρκίνου του μαστού» 

   

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η σημειολογία των Παθών και της Ανάστασης: Από τις ακολουθίες του Νυμφίου και του Νιπτήρος, το τροπάριο της Κασσιανής και το Μυστικό δείπνο, στην Σταύρωση, τον επιτάφιο Θρήνο και την Ανάσταση του Χριστού.  

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ο Ε’ 

Αφόρισε πραγματικά η Εκκλησία την Επανάσταση του 1821; Ποιος ήταν ο  αληθινός ρόλος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’ που απαγχονίστηκε από τους Τούρκους; 

TRAVEL TIME: 

Πάσχα στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, την Σεβίλη  

-Μεσσηνιακή Μάνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδοιπορικό στις καστροπολιτείες στη σκιά του Ταΰγετου 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.