ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας – Θέλω να κάνω καλές διακοπές»

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας – Θέλω να κάνω καλές διακοπές»

Η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί δε μιλάει για τη σχέση της ενώ δεν την κρύβει, η ανκουργούμαν του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ λέει χαρακτηριστικά:

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά»

Και συμπλήρωσε: «Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Για το αν της αρέσει η πολυτέλεια και το χρήμα απάντησε: «Θέλω να κάνω καλές διακοπές, όχι ακριβές, αλλά ξεκούραστες και ελεύθερες. Θέλω το καλό φαγητό, που θα το βρω σε ένα καλό εστιατόριο και σε ένα λαϊκό ταβερνάκι. Μου αρέσουν οι απολαύσεις χωρίς να έχουν απαραίτητα άμεση σχέση με το χρήμα και τον πλούτο».

Η Σία Κοσιώνη απαντά και στο αν θα είναι υποψήφια με κάποιο πολιτικό κόμμα στο μέλλον ξεκαθαρίζοντας: «Όχι, με τίποτα….όταν είσαι σε μια θέση από όπου κρίνεις τους πάντες γιατί να μετακινηθείς στη θέση εκείνου που κρίνουν οι πάντες… προτιμώ να παραμείνω στην άλλη όχθη του ποταμού».

Σε ότι αφορά στην παρουσία της στο… γυαλί η γνωστή παρουσιάστρια επισημαίνει: Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, αλλά ταυτόχρονα έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν τον αντιμετωπίζω, πάντως με όρους ναρκισσισμού. Οι νάρκισσοι θεωρούν ότι είναι τέλειοι και έτσι δεν βελτιώνονται ποτέ….Θέλω να είμαι καλή, θέλω να είμαι όμορφη, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη δεν λέω «φτου σου κοπελάρα μου». Λέω «εδώ κάτι είναι στραβό, εδώ κάτι το είπες καλά».

Όσο για τον μεγαλύτερο φόβο της: «Έχω έναν εφιάλτη. Πώς θα διαχειριστώ τη στιγμή που ίσως θα είμαι αναγκασμένη να πω ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και θα βγει από το ευρώ. Πώς το λες αυτό;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.