ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης «στα Νέα»

Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης «στα Νέα»

Τέλος και επισήμως τα Νέα για τον Σταύρο Ψυχάρη, τον επί τρεις δεκαετίες εκδότη και ισχυρό άνδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), ο οποίος απώλεσε μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα, Σάββατο, με ταυτότητα στην  οποία για πρώτη φορά στη θέση του εκδότη δεν υπάρχει το όνομα του κ. Ψυχάρη, αλλά η εταιρία ΔΟΛ Α.Ε, η οποία, ως γνωστόν, με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας.

Ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα, στην οποία περιλαμβάνεται μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη (1931 – 1957) και Χρήστο Λαμπράκη (1984-2017).

Στην διεύθυνση της εφημερίδας παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.