ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Μπλόκο» των τραπεζών στο ΜΕGA

«Μπλόκο» των τραπεζών στο ΜΕGA

Αν και οι εργαζόμενοι του Mega πήραν το δώρο του Πάσχα… το πρόβλημα της μισθοδοσίας παραμένει. Και πιθανότατα να ενταθεί, μιας και η προχθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκανε δεκτή την αίτηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ για προστασία των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού από τους πιστωτές του… αναδεικνύει ακόμη πιο έντονα την κόντρα μεταξύ Τραπεζών και μετόχων για το ποιος έχει την υποχρέωση να καταβάλλει τη μισθοδοσία των εργαζομένων.

Ως ανώνυμη εταιρία το MEGA και οι μέτοχοί του υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση στις συνθήκες που έχει περιέλθει το κανάλι, ανήκει στις τράπεζες οι οποίες διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του καναλιού… που ακόμη και σε αυτή τη φάση εξακολουθεί να έχει έσοδα. Στην ουσία υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 35.000.000 ευρώ στις τράπεζες και αυτές αρνούνται να καταβάλλουν τους μισθούς των εργαζομένων.

Κατά τα άλλα την ερχόμενη εβδομάδα – εκτός απροόπτου, αναμένεται η Grand Thornton να έχει ολοκληρώσει τη συλλογή των στοιχείων που χρειάζεται για την κατάρτιση του business plan… χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα τελειώσει και το μαρτύριο που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Βεβαίως δεν θα τραβήξει και για πολλούς μήνες ακόμη… αφού πρόσωπα που έχουν γνώση της υπόθεσης του MEGA, υποστηρίζουν ότι σύντομα θα ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση… υπολογίζοντας ότι το οριστικό τέλος θα δοθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο, δεδομένου ότι οι προθεσμίες είναι συγκεκριμένες και έχουν τεθεί από τα Δικαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: enimerosi24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.