ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανάρτηση ρεπόρτερ που προκάλεσε οργή: «Την τελευταία φορά που άκουσα την Αριάνα Γκράντε παραλίγο να πεθάνω κι εγώ» (φωτό)

Ανάρτηση ρεπόρτερ που προκάλεσε οργή: «Την τελευταία φορά που άκουσα την Αριάνα Γκράντε παραλίγο να πεθάνω κι εγώ» (φωτό)

O αμερικανος ρεπόρτερ Ντέιβιντ Λίβιτ εξόργισε τους χρήστες του Twitter, ο οποίος έκανε ένα εντελώς αποτυχημένο αστείο για το μακελειό στο Μάντσεστερ.

Ο ίδιος λίγο μετά την έναρξη του συναγερμού τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ανήρτησε στο Twitter μία δημοσίευση, λέγοντας «Πολλοί νεκροί έχουν επιβεβαιωθεί στην Αρένα του Μάντσεστερ. Την τελευταία φορά που άκουσα την Αριάνα Γκράντε, παραλίγο να πεθάνω και εγώ».

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος δέχθηκε σκληρή κριτική απ΄ όσους είδαν όλα όσα έγραψε, ενώ το σχόλιο του έγινε θέμα συζήτησης και από τα διεθνή μέσα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που του είπαν να διαγράψει αμέσως τον λογαριασμό του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το ποστ του.

Ο ίδιος μετά από λίγη ώρα διέγραψε την ανάρτησή του από την σελίδα του και ζήτησε συγνώμη.

«Συγνώμη που παραφέρθηκα. Δεν συνειδητοποίησα το μέγεθος της τραγωδίας. Πάντα κάνω χαζά αστεία για οτιδήποτε. Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες», ανέφερε ο Λίβιτ.

Βέβαια, ο ρεπόρτερ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε ανεβάζοντας ένα ειρωνικό ποστ που έλεγε «Για όσους αναρωτιούνται απλά έχω διαγράψει τα όσα είπα», ενώ ο Αμερικάνος δεν δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία με κάποιον να κρύβεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου, σχολιάζοντας «Εκανα ένα λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.