Αιχμές Ιβάν Σαββίδη για αδιαφάνεια στον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ (βίντεο)

Αιχμές Ιβάν Σαββίδη για αδιαφάνεια στον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ (βίντεο)

Με δηλώσεις του ο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Ιβάν Σαββίδης άφησε αιχμές για την διαφάνεια στον σημερινό διαγωνισμό για τον ΔΟΛ, στον οποίο πλειοδότησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ, ο κ. Σαββίδης έκανε λόγο για κλειστές και αδιαφανείς διαδικασίες, ενώ, σχολιάζοντας το ζήτημα που προέκυψε με τα λεφτά της εγγυητικής, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με τα λεφτά από την Κύπρο. Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;».

Αν και αρχικά φάνηκε να μην θέλει να μιλήσει για τις εξελίξεις στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, στον οποίο δραστηριοποιείται εντόνως εσχάτως, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε: «Είναι εντυπωσιακή χώρα η Ελλάδα. Όλοι ασχολούνται με τα media και το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε τόση προσοχή σε απλές επιχειρηματικές διαδικασίες».

Και συνέχισε: «Θα είμαι ειλικρινής. Η οικογένεια των δημοσιογράφων και ο χώρος των media είναι ένα ιδιαίτερο μέρος της κοινωνίας μας και για να μπεις θέλει πολλή προσοχή. Θέλει προηγουμένως να χτυπήσεις την πόρτα, όπως συνηθίζω να λέω. Το πρόβλημα του Σαββίδη ποιο είναι: Εγώ χτυπάω πόρτες, αλλά κανένας δεν ανοίγει. Τώρα θέλω να τις ανοίξω με το πόδι».

Ερωτηθείς, δε, γιατί επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το Mega, είπε χαμογελώντας: «Θέλω το πρωί το Mega να με ξυπνάει στη γλώσσα μου και όπως με ξύπναγε η μητέρα μου».

Όταν ερωτήθηκε για το θέμα συνδιοίκησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους μετόχους του Mega, με αφορμή και τη δημοπρασία του ΔΟΛ, είπε ότι το Mega «θα έχει διοικητικό συμβούλιο, 35% Bαρδινογιάννης, 22% Μαρινάκης και 20% εγώ».

Παράλληλα, τόνισε ότι θα βάλει 25 εκατ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει οκτώ εκατ. ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού. Σημείωσε, δε, ότι δεν θα αφήσει το Mega να πτωχεύσει.

Επίσης, είπε ότι πιστεύει ότι από την αγοραπωλησία των μετοχών δεν θα πρέπει να πάρουν χρήματα αυτοί που χρεοκόπησαν το κανάλι, αλλά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που το δημιούργησαν, οι προμηθευτές και οι τράπεζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.