ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θράσος από τον κομπλεξικό αποτυχημένο του defencepoint

Θράσος από τον κομπλεξικό αποτυχημένο του defencepoint

Α η δημοσιογραφική αλητεία είχε όνομα, αυτή θα ονομαζόταν defencepoint. “Δημοσιογραφική” που λέει ο λόγος…

Δεν φτάνει που είχαν κλέψει το μισό όνομα του παλιού defencenet.gr, δεν φτάνει που κατακλέβουν όλες τις ειδήσεις του pronews.gr και τις αναδημοσιεύουν με 24 ώρες καθυστέρηση ή 48 ώρες ή μια εβδομάδα, δεν φτάνει που κάποτε είχαν κοπιάρει ολόκληρο το στήσιμο του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και έβγαλαν μια αποτυχημένη έκδοση που έκλεισε μετά από λίγους μήνες, οι ξεφτιλισμένοι έχουν το θράσος να λένε ότι κοπιάραμε από αυτούς το άρθρο για το νέο ρωσικό LPD το οποίο δημοσιεύουν από εχθές τόσο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik (διαβάστε σχετικά εδώ), όσο από προχθές το Zvezda (διαβάστε σχετικά εδώ).

Πηγές τις οποίες αναφέρουμε φυσικά στο άρθρο του pronews.gr.(διαβάστε σχετικά εδώ) με link και για τις οποίες δεν υπάρχει καν link στο σχετικό άρθρο των καραγκιόζηδων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που με “θράσος χιλίων πιθήκων” τολμάνε να πιάνουν στο στόμα τους αυτό που νομίζουν ότι είναι ικανοί να αντιγράψουν.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με μια ιστοσελίδα που δεν την διαβάζει ούτε αυτός που την γράφει. Αλλά επειδή έχει κάνει την συκοφαντία επάγγελμα, από εδώ και μπρος θα του απαντούμε με όλους τους τρόπους. Οπως και σε άλλους πονηρούς μισθωτούς υπαλλήλους συμφερόντων του χώρου που τολμάνε να μιλάνε για το pronews.gr.

Αν το κόμπλεξ ήταν επάγγελμα σίγουρα θα ήταν επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Τώρα, ειδικά ο συγκεκριμένος υπεύθυνος του site που επί χρόνια ήταν υπάλληλος του pronews.gr, είναι απλά αποτυχημένος.

Από τότε ήταν αποτυχημένος και ανίκανος, γι αυτό και απολύθηκε. Κάτι που ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει, αλλά θα το καταπιεί εν καιρώ…

Ας το δεχθεί να λυτρωθεί…

Αλλά νομίζουμε ότι πλέον το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.