ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις 11 Αυγούστου η επανεκκίνηση του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Β. Μαρινάκη

Στις 11 Αυγούστου η επανεκκίνηση του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Β. Μαρινάκη

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου αναμένεται να τελειώσει η αγωνία σχετικά με την τύχη του ΔΟΛ καθώς το συγκρότημα θα κάνει μια νέα αρχή υπό την ιδιοκτησία του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα έχει ολοκληρωθεί το εργασιακό «ξεκαθάρισμα», δηλαδη ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν… ενώ θα έχουν επιστρέψει στη Μιχαλακοπούλου περί τους 15 με 20 δημοσιογράφους και λοιπές ειδικότητες που μέχρι πρότινος εργάζονταν στην «Ελευθερία του Τύπου» και προέρχονταν από τον ΔΟΛ.

Το κρίσιμο σε αυτήν τη φάση, δηλαδη λίγο πριν την επανεκκίνηση του «μαγαζιού» είναι οι αθρόες απολύσεις που θα αγγίζουν σχεδόν τα δυο τρίτα των παρόντων εργαζομένων, ανάμεσα τους το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα άλλα στη Μιχαλακοπούλου εκτός από την εγρήγορση και τον προβληματισμό μεταξύ των εργαζομένων… σιγά – σιγά μπαίνει τέλος και στην εικόνα εγκατάλειψης του κτιρίου, αφού επέστρεψε πάλι η ασφάλεια και οι εγκαταστάσεις του οργανισμού φρουρούνται ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.