Δυσφορία Δ.Τσακνή για την έλλειψη ουσιαστικών αρμοδιοτήτων του στην ΕΡΤ

Δυσφορία Δ.Τσακνή για την έλλειψη ουσιαστικών αρμοδιοτήτων του στην ΕΡΤ

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε χθες ο πρόεδρος της ΕΡΤ, συνθέτης Διονύσης Τσακνής, ενώ φημολογείται, πως κατά διάρκεια αυτής, εξέφρασε σειρά παραπόνων στον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι δεν έχει αρμοδιότητες στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διονύσης Τσακνής έφτασε στο σημείο να υποβάλλει την παραίτησή του και μάλιστα ανέλαβε να τον μεταπείσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο, αναφέρουν ότι ο κ. Τσακνής δεν έφτασε στο σημείο να υποβάλλει παραίτηση, απλώς εξέφρασε τα παράπονά του στον Αλέξη Τσίπρα. Για παράδειγμα ο κ. Τσακνής διατύπωσε τον προβληματισμό για το τι ακριβώς θα κάνει ο ίδιος στο Ραδιομέγαρο μετά και την επιλογή του νομικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες επικράτησε αλαλούμ με τη διαρροή της είδησης για την τοποθέτηση του.

Αφού η είδηση μεταδόθηκε, στη συνέχεια ξεκίνησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στη συνέχεια, όμως, η είδηση διαψεύστηκε από πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής το οποίο αρχικά παρουσίασε την εκδοχή ότι επρόκειτο για ένα λάθος ζητώντας συγγνώμη για το μπέρδεμα. Υποστήριζε, μάλιστα, ότι η αναζήτηση για τον εντόπισμο όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης συνεχιζόταν ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρυ Κλύνν.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η ίδια πηγή παρουσίαζε μια διαφορετική εκδοχή του τι συνέβη με τον ηθοποιό είτε γιατί υπήρξαν αντιδράσεις είτε ως πρόσχημα και προκειμένου να μην φανεί ως γκάφα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και κατ’ επέκταση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα, λοιπόν με την τελευταία εκδοχή που διακινήθηκε όντως υπήρξε πρόταση προς τον ηθοποιό για να είναι ένα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ αλλά ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή γιατί, όπως τους είπε, είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και η απόσταση είναι ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.