ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Γ.Γ. Ενημέρωσης: Στο «φως» οι πωλήσεις των εφημερίδων και των περιοδικών

Γ.Γ. Ενημέρωσης: Στο «φως» οι πωλήσεις των εφημερίδων και των περιοδικών

Περισσότερος έλεγχος και διαφάνεια υπεισέρχονται στους αριθμούς που διαμορφώνονται καθημερινά γύρω από τις πωλήσεις των εφημερίδων και περιοδικών επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση, μέσω του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου.

Ο γ.γ. έστειλε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου επιστολή στα πρακτορεία διανομής Τύπου, ζητώντας την (εβδομαδιαία) ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τη διανομή, τις επιστροφές και τις πωλήσεις των εφημερίδων και των περιοδικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό θα κατατίθενται, θα καταγράφονται και θα δημοσιοποιούνται οι πραγματικές κυκλοφορίες των εφημερίδων στο διάστημα μέχρι την εφαρμογή του barcode στις εφημερίδες (περί τον Μάιο του 2018), βάζοντας ένα τέλος στα «καπέλα» άμεσα, όπως έχει προαναγγείλει και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.