Η απάντηση της «Αυγής» στην ανακοίνωση της ΝΔ

Η απάντηση της «Αυγής» στην ανακοίνωση της ΝΔ

Στη Νέα Δημοκρατία, που εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην εφημερίδα “Αυγή”, απαντά η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη για το πώς η ΝΔ θα εξοφλήσει τα θαλασσοδάνειά της. ‘Αλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, το κόμμα να μείνει ανοιχτό και όσοι απασχολούνται σε αυτό να μην χάσουν την δουλειά τους.
Γιατί κ. Κικίλια δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σε η ΝΔ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην εφημερίδα είχε τονίσει: «Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ».
»Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.