Η Ρωσική αρμόδια αρχή αφήνει «αιχμές» για τη λειτουργία του «CNN»

Η Ρωσική αρμόδια αρχή αφήνει «αιχμές» για τη λειτουργία του «CNN»

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών κατηγόρησε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ CNN International ότι παραβιάζει τη ρωσική νομοθεσία για τα μέσα ενημέρωσης και είπε πως κάλεσε εκπροσώπους του τηλεοπτικού δικτύου να παρουσιαστούν ενώπιόν της σε σχέση με την υπόθεση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι ασκεί αθέμιτη πίεση στις δραστηριότητες στις ΗΠΑ του κρατικά ελεγχόμενου ομίλου ΜΜΕ RT και προειδοποίησε πως η Μόσχα μπορεί να λάβει ανταποδοτικά μέτρα.

Η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών, Roskomnadzor, ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ότι σχεδιάζει να προειδοποιήσει το CNN για τις φερόμενες παραβιάσεις, που παραβαίνουν όπως είπε και τους όρους της άδειας εκπομπής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ανέφερε τις παραβιάσεις της ρωσικής νομοθεσίας στις οποίες προέβη το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει τη «συστηματική παρακολούθηση» των ξένων ομίλων ΜΜΕ που έχουν λάβει άδεια στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.