Τηλεοπτικές άδειες: Ψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία

Τηλεοπτικές άδειες: Ψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία

Το τελευταίο πακέτο αλλαγών στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες και πλέον, όπως υποστήριξε ο κ. Νίκος Παππάς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η τροπολογία ψηφίστηκε στη Βουλή.

Την τροπολογία ψήφισαν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ καταψήφισαν ενώ Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών» εκφράζοντας ισχυρές επιφυλάξεις και για τον τρόπο που θα γίνει ο οικονομικός έλεγχος των υποψήφιων καναλαρχών.

Υπενθυμίζεται ότι όπως επισήμανε η ηγεσία του ΕΣΡ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας πριν από μερικές εβδομάδες η διαδικασία έως την έναρξη της δημοπρασίας περιλαμβάνει ορισμένα απαραίτητα χρονοβόρα βήματα.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη που αναμένεται να δημοσιευτεί εντός των επόμενων δέκα ημερών, θα παραμείνει αναρτημένη για 45 ημέρες ώστε να μελετηθεί από τους ενδιαφερόμενους αλλά και για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα από τους υποψήφιους επενδυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια θα κατατεθούν οι φάκελοι και θα εξεταστούν ενδεχόμενες προσφυγές, διαδικασία που κατά τα μέλη του ΕΣΡ ενδεχομένως να ξεπεράσει τον ένα μήνα. Υπο αυτά τα δεδομένα η διαγωνιστική διαδικασία δεν προβλέπεται να ξεκινά πριν από τα μέσα Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.