ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΕΡΤ ξεκινά την εποχή της υβριδικής τηλεόρασης

Η ΕΡΤ ξεκινά την εποχή της υβριδικής τηλεόρασης

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, η ΕΡΤ εγκαινιάζει την πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών ERT Hybrid. Η υβριδική ΕΡΤ διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις HbbTV-Ready, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid περιλαμβάνει τις κάτωθι υπηρεσίες:

 – Catch-up Video που περιέχει σχεδόν το σύνολο του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες οκτώ ημέρες
 – Αποκλειστικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων στο διαδικτυακό κανάλι ERTPlay
 – Πρόσβαση στην υπηρεσία Video on Demand, όπου ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το τηλεοπτικό υλικό της ΕΡΤ επιλέγοντας μέσα από θεματικές κατηγορίες (Αρχείο, Αθλητικά, Ενημέρωση κ.α.)
 – Δυνατότητα ακρόασης των 27 ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ με χρηστικές πληροφορίες όπως πρόγραμμα κ.α.
 – Το πρόγραμμα όλων των καναλιών της ΕΡΤ για τις επόμενες ώρες και ημέρες, εμπλουτισμένο με γραφικά, video και κείμενο
 – Διαδραστική εφαρμογή για τον καιρό, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την περιοχή που τον ενδιαφέρει στην Ελλάδα και τον Κόσμο (η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)

Και όλα αυτά ελεύθερα, δωρεάν, διαδραστικά. Όλα απευθείας στην τηλεόραση σας, για μια απρόσκοπτη, βελτιωμένη τηλεοπτική εμπειρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Υβριδική Ευρυζωνική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει διαδικτυακές υπηρεσίες να ενσωματωθούν στις τηλεοράσεις ,παράλληλα με το γραμμικό τηλεοπτικό πρόγραμμα εκπομπής. Μοναδική προϋπόθεση για να απολαύσει κάποιος τις υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ είναι να έχει Smart TV, μοντέλο τελευταίων ετών, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.