Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis

Ο παρουσιαστής, Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 απάντησε στην είδηση που του μετέφεραν οι συνεργάτες του, λίγο πριν μπει στο στούντιο, σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis.

«Μου είπαν πως με αναφέρει ένας από τους τρεις μάρτυρες (σ.σ. της υπόθεσης Novartis). Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον κ. Φρουζή. Τον ξέρω από φωτογραφίες, τώρα τον είδα. Λένε πως έκανα δημόσιες σχέσεις και έναντι ανταλλαγμάτων του έκλεινα ραντεβού.

Αν όλη η δικογραφία είναι σαν την αναφορά στο πρόσωπό μου αρχίζω κ ανησυχώ πάρα πολύ. Δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψιν, τον είδα πρώτη φορά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.

Το δικό μου μαγαζί, ένα μεγάλο μαγαζί 30-35 εκατ. τζίρο,δεν θα έκλεινε ραντεβού με κανέναν σε κανέναν έναντι καταχώρησης ή διαφήμισης. Οποιοι δέχθηκαν τηλεφώνημα από μένα για ραντεβού με τον Φρουζή να πάρουν τώρα τηλέφωνο.

Λένε ότι πήρα δυο-τρία χιλιάρικα όλα όλα. Αν και τα άλλα στοιχεία της δικογραφίας είναι τέτοια, αρχίζω να αμφιβάλλω για τη σοβαρότητα του θέματος», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.