Ο περίεργος ρόλος του facebook.com στο Σκοπιανό

Ο περίεργος ρόλος του facebook.com στο Σκοπιανό

Περίεργο ρόλο παίζει, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. το facebook σε ότι αφορά πρόθεση της κυβέρνησης να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων και εν τέλει την «Βόρεια Μακεδονία» σε ότι αφορά τις ελληνικές ιστοσελίδες που αντιτίθενται στην πολιτική αναγνώρισης μιας τέτοιας ονομασίας, μεταξύ των οποίων και το pronews.gr.

Περιόρισε τη ροή των ειδήσεων της σελίδας ενός ενημερωτικού Μέσου, όπως το pronews.gr της τάξεως των 15 εκατ. αναγνωστών ετησίως, σε αναπαραγωγές της τάξης των… 50-80 προβολών ανά θέμα! Και για να υπάρξουν προβολές ζητούν να πληρωθούν!

Αντίθετα όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ είναι «ανοικτά» και οι ειδήσεις τους αναπαράγονται χωρίς καμία δυσκολία!

Δικό τους είναι το facebook, φυσικά, ότι θέλουν κάνουν, αλλά καλό είναι οι αναγνώστες τοy να γνωρίζουν ποιους εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Το ίδιο γνωρίζουμε ότι έχει κάνει το facebook και σε άλλες ιστοσελίδες που δεν συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική που, εντελώς τυχαία υποθέτουμε, είναι η πολιτική των ΗΠΑ και των Βρυξελλών για το θέμα αυτό.

Ενας ασφαλής τρόπος να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις μας, τουλάχιστον τις κύριες ειδήσεις και τις αναλύσεις του pronews.gr, είναι να αποδέχεστε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις για τις απευθείας ενημερώσεις που σας στέλνουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άμεση και έγκυρη, χωρίς συμβιβασμούς, ειδησεογραφία του pronews.gr είναι ένας από τους τρόπους να απαντήσετε στην κατευθυνόμενη και «κονσερβαρισμένη» «ενημέρωση» των γνωστών κύκλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.