ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο χειρουργείο σήμερα ο Γ. Βότσκαρης για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο (φωτό)

Στο χειρουργείο σήμερα ο Γ. Βότσκαρης για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο (φωτό)

Ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση. Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση κοινοποίησε το γεγονός, ευχαριστώντας τους φίλους του που του προσέφεραν υποστήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξεκινάω για την δική μου μάχη. Σε λίγη ώρα μπαίνω στο χειρουργείο και μαζί μου θα πάρω όλη την αγάπη που μου δώσατε, όλα τα μηνύματα, αλλά και όλο το κουράγιο που μοιραστήκατε μαζί μου άνθρωποι που αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα. Κατάλαβα ότι οι πραγματικοί μου φίλοι τώρα στα δύσκολα είναι στο πλευρό μου. Κάποιοι έκλαψαν μαζί μου και στην συνέχεια μαζί γελάσαμε. Είχα πει στο πρώτο μήνυμα ότι θα χάσω την μάχη με τον καρκίνο φαίνεται όμως ότι ο θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε ότι θα κερδίσεις. Να θυμάστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη, από την σκέψη σας και από την βοήθεια σας. Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα …», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βότσκαρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.