ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρεκόρ εμπιστοσύνης από τους αναγνώστες στο pronews.gr: 6.415.129 αναγνώστες σε 5 μήνες! – 217.000 αναγνώστες χθες!

Ρεκόρ εμπιστοσύνης από τους αναγνώστες στο pronews.gr: 6.415.129 αναγνώστες σε 5 μήνες! – 217.000 αναγνώστες χθες!

Το pronews.gr και χθες για άλλη μια φορά έγινε το βασικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης των πολιτών που ήθελαν έγκαιρη, έγκυρη και αδέσμευτη ενημέρωση.

Χθες Κυριακή , βάσει των στοιχείων του google.analytics, 217.000 μοναδικοί αναγνώστες κατέφυγαν στην ειδησεογραφική σελίδα του pronews.gr για να ενημερωθούν για τα γεγονότα.

Και μπορεί η ειδησεογραφία της χθεσινής ημέρας να ήταν πλούσια, αλλά δεν παύει να είναι καλοκαίρι και χθες να ήταν Κυριακή.

Το pronews.gr με χρόνο παραμονής που ξεπερνά τα δέκα λεπτά ανά αναγνώστη, από την 01/012018 μέχρι 31/05/2018, σε πέντε μόλις μήνες, είχε 6.415.129 μοναδικούς αναγνώστες σημειώνοντας αύξηση κατά 15% σε σχέση με πέρσι το ίδιο χρονικό διάστημα.

Xωρίς facebook ουσιαστικά (μόνο όποιος πληρώνει, πλέον), χωρίς μοχλεύσεις, χωρίς «μηχανάκια» επισκεψιμότητας από Κίνα, Μαλαισία, Ινδία κλπ.

Θα μπορούσαμε να απαριθμούμε ολόκληρες σελίδες με νούμερα που αναδεικνύουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας προς εμάς, αλλά δεν έχουν τόση σημασία.

Η ομάδα του pronews.gr νιώθει βαριά την ευθύνη προς όλους εσάς.

Γνωρίζουμε ότι το τρίπτυχο εγκυρότητα-αμεσότητα-ελευθερία γνώμης είναι αυτό που σας οφείλουμε.

Είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων μετρημένων στα δάκτυλα των δύο χεριών, χωρίς αφανείς χρηματοδότες, χωρίς βιομήχανους, τραπεζίτες, εφοπλιστές κλπ. να μας υπαγορεύουν «τι» και «πώς» θα το γράψουμε και θα το διατυπώσουμε και γι αυτό νιώθουμε ότι είμαστε σημαντικοί για εσάς και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Μετά από 12 χρόνια πορείας στο ελληνικό διαδίκτυο και δεχόμενοι συχνά-πυκνά ύπουλα κτυπήματα από κυβερνήσεις, «σκοτεινούς» επιχειρηματίες και πάσης φύσεως κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός Ελλάδος, το μόνο που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι είμαστε «καθαροί» και μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια.

Λέμε την είδηση, όπως έχει και αυτό που πιστεύουμε. Και το λέμε «στα ίσα».

Γι αυτό και δεν έχουμε απλούς αναγνώστες: Εχουμε εκατομμύρια «οπαδούς».

Εχει τεράστιο κόστος (οικονομικό και προσωπικό) αυτή η θέση για μία επιχείρηση media στην εποχή μας, αλλά εμείς το έχουμε κάνει τρόπο ζωής και είμαστε πια αρκετά μεγάλοι στην ηλικία για να το αλλάξουμε.

Σας ευχαριστούμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του pronews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.